Truineer Nieuws melden?

Petitie voor camera’s op kerkhof

Naar aanleiding van alweer diefstallen op het kerkhof van Schurhoven is Jana Van Der Eecken een petitie gestart. De vraag is om camera’s te plaatsen.

Je kan de petitie tekenen via:

https://secure.avaaz.org/community_petitions/nl/ingrid_kempeneers_camera_s_op_het_kerkhof/

 

Wij starten deze petitie omdat wij het grondig beu zijn, dat er op het kerkhof vernielingen worden gedaan en gestolen wordt!Dit is al een paar jaren aan de gang en er wordt niks aan gedaan!Het gaat ons niet zo zeer om de kosten van wat er vernield of gestolen wordt.¬†Maar de emotionele waarde er achter.Dus wij willen zo veel mogelijk handtekeningen verzamelen, zodat we hiermee naar onze burgemeester kunnen gaan. Zodat ze eindelijk camera’s gaan zetten, zodat de vernielers/dieven gevat worden!