Truineer Nieuws melden?

Ook ARS bekogeld met vuurwerk

Onwaarschijnlijk. Truiense ARS wordt bekogeld met vuurwerk na interventie tijdens nieuwjaarsnacht in Wezembeek-Oppem. Zover zijn we dus al.

Verslag ARS
Rond 22u40 werd onze bijstand gevraagd door de Politiezone Wokra – Zone in Wezembeek-Oppem omwille van een vleesvarken op de openbare weg. We hingen snel de trailer aan en vertrokken natuurlijk meteen. Bij aankomst bleek deze stevige dame gelukkig behoorlijk tam te zijn.. Al een geluk! Want met een goeie 150 – 200kg kan je al serieus wat schade aanrichten.😬
De eigenaar die uiteindelijk ook kwam opduiken was helaas niet zo blij met de heisa.. Het varken had al wat schade in tuinen aangericht. Na veel zweten en zwoegen en hulp van de agenten en een omstaander konden we het varken veilig inladen en brachten we het weer naar huis..🐖🐽
Helaas werden we bij ons vertrek ook bekogeld met vuurwerk,gelukkig zonder veel erg.
ARS