Truineer Nieuws melden?

Ilse en Jeroen van het Kookatelier in Zepperen openen restaurant in de BelOrta Bloesembar

Het wordt uitkijken naar de lente. Op zaterdag 1 april opent de pop-up Bloesembar in Velm opnieuw de deuren. “Met Ilse en Jeroen van het Kookatelier hebben we een lokale partner gevonden die samen met ons Haspengouw op het bord zal brengen. Eén van hun specialiteiten is barbecue en die trekken ze door in 3 formule: Classic, Super en Deluxe. Op zondag verzorgen ze ook het bloesemontbijt, deze formules zijn enkel op reservatie. Voor andere gerechten kan je zonder reservatie terecht, denk maar aan nacho’s, croques, salades, pasta’s en ijsjes. Voor ieder wat wils dus”, klinkt het enthousiast bij de organisatie. Jeroen en Ilse verzorgen ook de uitbating van feestzaal Blickenberg in Borgloon. Ook voor de grotere feesten voor personeel, klanten of familie, werken ze een formule uit op maat.

© Belgium Media - Kevin Vanhees

Standaard BBQ – 25 EUR
0-4j: 7 EUR
5-11j: 10,50 EUR
Brochette van kip
Bbq worst
Gelakt buikspek
spare rib met Loonse stroop

Sides in buffet
Aardappelsalade met kanzi appel
pastasalade
Assortiment tomaten van BelOrta
waldorf salade
amerikaanse koolsalade
komkommersalade
salade mix caesar style
mayonaise, cocktail, tartaar
Stokbrood

BBQ Super: Standaard + voorgerecht salade scampi / appel / asperge – 30 EUR
0-4j: 10,50 EUR
5-11j: 14 EUR

BBQ Deluxe: Standaard + voorgerecht salade scampi / appel / asperge + nagerecht vanille-ijs met aardbeien – 35 EUR
0-11j: 17,50 EUR

Reservaties via www.bloesembar.com.