Truineer Nieuws melden?

Georges Dewael overleden

Wij vernemen het overlijden van Georges Dewael, die we o.m. kennen als voorzitter van De Boerebloos. Team Truineer wenst de familie veel sterkte toe.

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'in a million Bedroefd melden wij hetoverlijden van Georges Dewael echtgenoot Veronique 'Vicky' STIPPELMANS gepensioneer geboren Sint-Truiden op5 op9 1950 echtgenoot van VickySTIPPELN MANS zachtjes an ons heengegaan in door naaste schoonbroer van lerman Sint-Trudoziekenhuis nonkel HeidiST IPPELMANS GEERTS STIPPE Juanita STIPPE MANS VANDENHOVE STIPPELMANS riendin Dagmar TACK zoontje Matz neven de 2musketier HAESEN Mokwango ERUMBA families DEWAEL STIPPEL MANS GENNAR dank oor BACK. goede aan nodigen met afscheid van uitvaartcentrur Vanmecheler Later urneth” thuisverpleegster Betty-Jan. rond mogelijkheid etbrengen Georges tijdens de uitvaar diensti de uur. een Rouwbeklag: groet 9.30 uur20 8'