Truineer Nieuws melden?

Geen Brussels Motorshow, wel Mercedes Magical Garage

Welkom in de Magical Garage, Een unieke plek waar de klanten van Group GMS kennis maakten en nog kunnen maken met het EQ-gamma van Mercedes met als hoogtepunt de lancering van de nieuwe EQS SUV.

“De hele maand januari is er totaalbeleving in onze showrooms. Maar even terug naar Mercedes Magical Garage om dat event en dat wat volgt te kaderen. Het doel  was de (top)klanten van de GMS Group Mercedes-Benz (GMS Leuven-Tienen, Claes & Zonen, Groep Jam en SMC Mechelen-Wemmel) een unieke beleving te bieden nu Mercedes-Benz niet aanwezig is op de Brussels Motorshow”, aldus Simon Matalucci, marketing manager. “. Daarnaast onthulden we de nieuwe EQS SUV die nu ook te bewonderen is in al onze showrooms. Ook de nieuwe smart # 1 en B-Klasse Facelift hebben we in première voorgesteld.  Met 750 deelnemers van al onze concessies, personenwagens, vans en trucks, kunnen we spreken van een groot succes.”

Simon Matalucci: “Mercedes-Benz staat niet op het salon omdat dit niet meer 100% past binnen de luxestrategie. Dus klanten moeten ons niet in de drukte van het salon bezoeken maar gewoon bij ons in de showrooms met een persoonlijkere aanpak. Tot 31 januari zijn er saloncondities. Open op zondag 15,22 en 29 januari. Bij voorkeur op afspraak voor luxebeleving en persoonlijk advies.”

Meer info via:

https://www.claesenzonen.be/acties/acties-events/autosalon

Later dit jaar verwachten we nog heel wat mooie modellen:

Personenwagens: EQE SUV (iets kleinere variant van de EQS SUV), de volledig nieuwe CLE
Bedrijfswagens (vans): EQT, eCitan, eSprinter
Trucks: eActros en eCONIC

Kan een afbeelding zijn van 8 mensen, staande mensen en pak