Truineer Nieuws melden?

Drie diefstallen uit voertuig

Inbraken in auto in Kortenbosstraat, de Hovenierstraat en de Hasseltsesteenweg. Politie doet oproep.

© freepik
We hebben vandaag en gisteren 3 meldingen van diefstal uit voertuig gekregen. Het gaat over de Kortenbosstraat, de Hovenierstraat en de Hasseltsesteenweg. Indien je ook slachtoffer bent, kom dan zeker nog aangifte doen.
Wie iets verdacht gemerkt heeft, kan dat ook altijd doorgeven via 011-70 19 11. Gelieve verdachte situaties altijd onmiddellijk telefonisch te melden. Op deze manier kan een politieploeg ter plaatse komen en de situatie onderzoeken.
• Parkeer je voertuig thuis bij voorkeur in de garage of op een andere veilige, goed verlichte plaats. Moet je toch op de oprit parkeren? Plaats dan je bestelwagen met de laaddeuren zo dicht mogelijk tegen de (garage)poort of een muur.
• Sluit je voertuig zorgvuldig af: vergeet naast de portieren ook niet de ramen, het open dak en het kofferdeksel goed te sluiten.
• Neem altijd alle waardevolle voorwerpen uit de wagen.
• Schakel steeds de bluetooth en wifi uit (van uw gps, laptop, gsm..) opdat potentiële dieven dit signaal niet zouden kunnen opvangen en zo weet krijgen van aanwezigheid van waardevolle voorwerpen.
• Toch slachtoffer? Doe steeds aangifte bij de politie.