Truineer Nieuws melden?

De Melver moet verplicht sluiten

De Melver moet verplicht sluiten van de brouwerij. Reden is de onstabiliteit van het dak. De uitbaters lichten de sluiting toe.

Beste klanten,
Vele van jullie zullen het wel al weten dat wij verplicht zijn van de brouwerij om de melver te sluiten wegens onstabiliteit van het dak . De eigenaar van het pand wil of “kan”het niet laten maken en aangezien wij huren aan de brouwerij nemen zij de verantwoordelijkheid niet op hun “wat te begrijpen is”om de zaak nog open te houden . Jammer dat wij op zo een manier van de ééne dag op de andere moeten sluiten zonder de klanten te kunnen verwittigen omdat wij zelf via een mailtje van de brouwerij bericht kregen om onmiddellijk de zaak te sluiten “wat eigenlijk niet te begrijpen is”. Wie van jullie nog een cadeaubon heeft kan mij altijd bellen op het nummer 0477723057 dan kunnen wij regelen om het geld terug te geven. Dankjewel voor jullie begrip en voor de vele jaren als trouwe klant.