Truineer Nieuws melden?

De Fakkel(s) wordt doorgegeven

Uitbaters Nicole en Paul-Luc Meesen van de Fakkels melden op hun Facebook-pagina dat zij de fakkel letterlijk doorgeven aan de jongere generatie. Lees hier bij ons de mooie woorden waarmee zij afscheid nemen.

Beste Vrienden Gastronomen,

33 jaar geleden begon in Sint-Truiden ons restaurantverhaal : “De Fakkels”.
Het werd een soms spannend maar meestal mooi avontuur van kookkunst en gastvrijheid en een bron van hartelijke vriendschappen.
Nu is het tijd om met vertrouwen “de fakkel van De Fakkels door te geven” aan de jongere generatie. Op 1 maart 2023 dragen wij ons levenswerk over aan onze beloftevolle medewerker Seppe  en Liese, zijn echtgenote. Seppe kwam als jonge stagiair in ons team waar hij rustig maar vol energie al snel een waardevolle collega werd en in de  loop der jaren groeide hij uit tot een vakbekwame en creatieve sous-chef  die nu volop  klaar is om de leiding te nemen als chef.
Voor ons is het fijn om nog twee jaar met hen samen te werken. Zo blijven wij zowel in de zaal en in de keuken deel uitmaken van het team.
Met dankbare fierheid mogen wij onze klanten geruststellen dat onze voltallige keukenbrigade en de hele zaalequipe enthousiast verder blijft werken in De Fakkels.
Heel intens en van harte danken we onze gasten voor het vertrouwen en de deugddoende genegenheid die aan ons beiden al die jaren zo genereus werden geschonken.
Wij willen onze  vaste medewerkers van nu en uit de loop der jaren, alsook onze studenten, stagiairs en  flexi’s en alle helpende handen danken voor hun inzet om als “ons Team” onze droom te hebben waargemaakt.
Wij geven ook graag een dankwoord aan onze familie en warme knuffels en zachte kussen aan onze kinderen, de belangrijkste mensen in ons leven. Maxine en Louis, al waren jullie thuis maar één verdieping van ons verwijderd, door het vele avond- en weekendwerk hebben jullie veel moeten missen. Jullie begrip en geduld, jullie hulp, het geloof en vertrouwen in ons en vooral jullie onvoorwaardelijke liefde zijn van onschatbare waarde. We zien jullie graag.
Terugkijkend mogen we met voldoening en dankbaarheid besluiten dat onze restaurantcarrière een succesverhaal is geworden dankzij de teamgeest gegroeid uit beroepseer, werkplezier, het vertrouwen in elkaar en het onderlinge respect waardoor meningsverschillen niet uitgroeiden tot conflicten maar eerder resulteerden in leren van elkaars kennis en vaardigheden.  We streefden er samen naar om professionaliteit en een sfeer van familiale gezelligheid te combineren met als doel onze gasten ontspannen te laten genieten in het restaurant. Vooruitkijkend naar de toekomst is, naast uiteraard de voor een restaurant belangrijke fijne keukenrecepten, de solide groepsdynamiek het geheime ingrediënt in het succesrecept om uit frisse, jonge dromen een nieuw geluksverhaal te creëren.
Er bestaan geen woorden genoeg om al onze klanten te dankenNu, meer dan ooit, blijft de tevredenheid van onze gewaardeerde gasten de kern van ons werk. Daarbij al eens verwachtingen kunnen overtreffen of wensen mogen waarmaken, maakt ons gelukkig. Het is onze wens om met trouwe bezoekers verder dierbare herinneringen te koesteren en evenzeer blijft ons verlangen om steeds nieuwe mensen te mogen verwelkomen en te leren kennen. We kijken er naar uit om u te kunnen blijven ontmoeten aan de tafels in De Fakkels.

Nicole en Paul-Luc Meesen