Truineer Nieuws melden?

Bekerdroom blijft maar een droom

Wie al droomde van een bekerfinale voor STVV, mag die droom na pijnlijk verlies bij Zulte-Waregem helemaal opbergen. Zonde na die 1-4 bij Club, een zege die hierdoor tot faits-divers is herleid. Of hoe de geschiedenis zich herhaalt… Op het moment dat je iets verwacht, loopt het alweer mis.

© Kevin Vanhees

Een snelle rode kaart voor Schmidt zette Zulte Waregem, zonder Brüls, in een zetel. Niet dat de manschappen van Leye zoveel beter voetbalden, maar het hinderde de thuisploeg niet om afstand te nemen via goals van Fadera in de eerste helft en Vormer, op strafschop, in de tweede helft. Wat wel duidelijk is na de confrontaties met Standard en Zulte Waregem. Onze kanaries hebben na het vertrek van Brüls een aanspeelpunt en redelijk wat voetballend vermogen verloren. Versterking komt er alleszins niet, hebben we vandaag nog vernomen.

STVV mag zich nu volop concentreren op de competitie, waar de club zich op een tweesprong bevindt. Winnen of verliezen in Eupen, aanstaand weekend, kan een wereld van verschil maken.