Truineer Nieuws melden?

ARS dankt jullie

Dankzij giften kon ARS al na een paar dagen een aangepaste autobench laten installeren zodat dieren in nood veilig kunnen worden vervoerd.

© ARS
Eerst en vooral willen we jullie allemaal bedanken voor de massale donaties voor onze speciale hondenbench! We hadden maar enkele dagen nodig om het bedrag bij elkaar te krijgen en gisteren konden we onze VarioCage gaan halen.😍
Maar waarom een bench kopen van 600€?! Wel.. Enkel en alleen voor de veiligheid van JULLIE huisdier! Zoals jullie weten kregen we vorig jaar al te maken met een ongeval met onze trailer. En toen we de advertentie van de VarioCage zagen passeren op sociale media gingen we toch weer even nadenken. Een ongeval is snel gebeurd. Een wagen met stukken of een kapotte trailer is te herstellen! Maar wat met je viervoeter die betrokken geraakt? Daarom kozen wij met de VarioCage voor een extra veilige oplossing. 🙏🏼
We kregen van zaakvoerder Werner van PetComfort nog een zeer fijne en duidelijke uitleg over de crashtesten die gedaan zijn op de bench. Het was een zeer aangename kennismaking. Een gratis montage en mat kregen wij gratis bovenop.
ARS