Truineer Nieuws melden?

Winst voor KSTBB

KSTBB wint met 81-62 van Limburg United C. Een verslag.

In de sporthal Tuinwijk was zeer veel volk komen opdagen voor deze derby in een echte kerstsfeer.  Bij de jonge garde van UNITED deden met Demol, Coenegrachts en Bovy trouwens drie Truienaren mee.

Een zeer sterk gestart KSTBB kon snel uitlopen tot 14 – 7 na 4 minuten. De thuisploeg bleef goed afwerken en aan het einde van het 1 ste quarter stond het dan ook 26 – 19. Het tweede quarter was wat minder voor KSTBB en een moedig UNITED kon terugkomen aan de rust tot 36 – 30.

Na de rust wist KSTBB de voorsprong stelselmatig uit te bouwen tot 59 – 44 na 30 minuten. Op enkele minuten van het einde mocht  Harjit Singh zijn debuut maken en hij bedankte de coach met een gelukte vrijworp.

Verdiende overwinning van KSTBB tegen een strijdlustig en UNITED.

Eindstand 81 – 62.