Truineer Nieuws melden?

Waar schuilt eenzaamheid

Nieuwe expo ‘Waar schuilt eenzaamheid’ in Museum DE MINDERE in Sint-Truiden.

Centraal staan sprekende woorden en beelden die eenzaamheid zo herkenbaar mogelijk in beeld brengen. De expo is het resultaat van persoonlijke verhalen en ervaringen van Truienaren.

Iedereen kan met een klein gebaar een positief effect hebben op het leven van anderen. Nodig eens iemand uit voor een koffie en een babbel en je zal versteld staan van hoe goed het doet om er te zijn voor een ander. Het gevoel dat iemand naar je luistert is onbetaalbaar.

**Woorden en beelden**
Journaliste en auteur Laura Massoels bracht verhalen rond eenzaamheid naar boven in een workshop creatief schrijven. Fotograaf Hans Put leerde de groep dan weer pakkende beelden maken bij de verhalen over eenzaamheid. De combinatie van woord en beeld resulteerde in deze pakkende expo.

Nog tot 15 maart 2023 kan je de tentoonstelling bezoeken!
https://www.demindere.be