Truineer Nieuws melden?

Truienaren boven in TVL’s ‘Wintergrillen’

Op TV Limburg is een nieuw seizoen van ‘Wintergrillen’ gestart met in de hoofdrol weer heel wat Truienaren. Presentator en TVL-gezicht Brecht Boelen uit Brustem leidt alles alvast in goede banen.

“Alle afleveringen zijn reeds opgenomen en het belooft weer een mooi seizoen te worden”, laat Boelen ons weten. “Van lekkere en simpele gerechten op de BBQ tot veel sfeer en gezelligheid want we hebben twee speciale afleveringen: eentje bij Kerstmis en eentje bij Nieuwjaar”. Wintergrillen is en vaste waarde geworden op de zender en wordt erg gesmaakt door de kijkers. Moest je nog geen inspiratie hebben wat je gaat klaarmaken tijdens de feestdagen, kan dit programma daar zeker bij helpen.

Naast Jos Abeels en Brecht Boelen zullen nog heel wat Truienaren te zien zijn in de reeks. “Wintergrillen is echt verankerd in deze regio”, zegt Boelen. “Jos kent zijn roots in Sint-Truiden en ikzelf woon in deelgemeente Brustem. Maar ook Jonas Schroyen, de groentenboer en marktkramer, en Jo Herbots van Jo Herbots Meat Products zijn weer van de partij. En als ik me niet vergis heeft ook Peter Coel van Blosm en Hangar C een link met onze mooie stad”, vertelt Boelen. “Je ziet het, een mooi Truiens gezelschap dat de stad goed vertegenwoordigd de komende weken op televisie”.

Wintergrillen is elk weekend van december te zien op TV Limburg met twee specials op Kerst en Nieuwjaar. Alle afleveringen kan je ook herbekijken op TVL.be.