Truineer Nieuws melden?

Stem op Romy

Romy Ghelen, verpleegkundige intensieve zorgen in het Sint-Trudoziekenhuis, is genomineerd als Nurse of the Year, categorie ziekenhuis. Zij roept juliie op om voor haar te stemmen.

Stemmen kan via:

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fnurseoftheyear.be%2Fgenomineerden%2F%3Fuser_page%3D1%26nominee%3D274%26search%3D%26category%3D%26zorginstelling%3D%26fbclid%3DIwAR0QuOvy4TOa5pcOqE4fBOCjkRkqPtssgOVz6nf_JGjCTEpr0IB9r-Yylk0&h=AT15A1TlmwCb9Wcsomw9P0YF_SQHLHJjdFqslkkZRw-w4AhdjWSrgp6pLUGuFZWjbV2aRSjEzofpDAAZiXH0W0sSfMVbzwxCuyen8yIPD1kFjjZfKYcdP1WBEs5GnQ2pjUY

 

Hey daar! Al 5,5 jaar lang heb ik mijn hart verloren op de dienst intensieve zorgen van het Sint-Trudo ziekenhuis. Van stagiaire op deze dienst naar mijn vaste job. Ik behaalde mijn bachelor in de verpleegkundige gevolgd door de BaNaBa spoedgevallen en intensieve zorg. De kritieke zorg heeft me altijd enorm aangesproken. Bijkomend werd ik stagementor op onze dienst. Ondertussen ben ik ook mama geworden van mijn bijna 2-jarig zoontje Juul en verhuizen we binnenkort met ons gezin naar ons nieuw huisje in Velm. Na de zware COVID-19 jaren is deze titel zeker een verdiend gegeven. Onze dienst werd in de beginfase van de pandemie dan ook het hardst getroffen. Alvast ontzettend hard bedankt voor jouw stem!

 

Romy