Truineer Nieuws melden?

Popkoor Vocal4’s schenkt gratis tickets voor extra kerstconcert aan Wiric.

In een mum van tijd was kerstconcert ‘Love shine a light’ van het Truiens popkoor op zondag 18 december uitverkocht. Vandaar een extra voorstelling op 17 december waarbij ook gratis tickets aan Wiric worden geschonken.

 

Popkoor Vocal 4’s liet er geen gras over groeien. Na hun succesvolle productie ‘Doodgraag’ in CC De Bogaard en een korte zomerstop vlogen ze er meteen terug in! En hoe… In volle zomer en met tropische temperaturen aan de slag met liedjes die we eigenlijk associëren met mutsen,sjaals en warme choco.

Daar is natuurlijk een goede reden voor! Op 18 december aanstaande organiseren ze eindelijk nog eens een kerstconcert. Onder de titel ‘Love shine a light’ brengen ze een waaier aan nummers die warmte, licht en liefde brengen , begeleid door een live-orkest. Dit alles in de prachtige Sint-Augustinuskerk in Nieuw Sint-Truiden. 

Samen met hun dirigent Dirk-Jan Kerris hebben ze nu nog enkele weken de tijd om de puntjes op de i te zetten. Om al helemaal in de kerstsfeer te komen zal er aansluitend aan het concert een ‘after-party’ zijn. Gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

Shine the light together!

En nu komt er dus op zaterdag 17 december om 20u15 een extra voorstelling. “We speelden al enige tijd met het idee om ook de mensen van Wiric eens uit te nodigen op een van onze optredens” zegt initiatiefneemster en ondervoorzitter Viviane. “Het extra concert geeft ons nu eindelijk de mogelijkheid om dit ook te kunnen realiseren” sluit voorzitter Jo Poelmans zich daarbij aan. Het bestuur van Popkoor Vocal4’s besliste dan ook om voor dit extra concert een 20-tal tickets te schenken aan Wiric. 

Tickets voor deze extra voorstelling zijn te verkrijgen bij de leden, op hun website www.popkoorvocal4s.be of aan de kassa.