Truineer Nieuws melden?

Nieuwe scanactie Shop & The City levert nóg meer extra winnaars op

Cadeautjestijd, ook bij Shop & The City Sint-Truiden. Maar dan permanent. Er is immers gekozen om nog meer scanners blij te maken met extra shopbudget.

Met de vele mooie boetieks, prachtige horeca, unieke setting en op zaterdag de Haspengouw Markt is Sint-Truiden dé trekpleister voor fervente shoppers. Het nieuwe ‘gratis ondergronds parkeren op zaterdag’ zorgde ervoor dat onze stad dé ideale uitstap in de hoofdstad van Haspengouw werd. Als kers op de taart pakt middenstandsvereniging Shop & The City nu uit met een nieuwe scanactie.

 

Shop, scan én win

‘Dat loyale shoppers beloond moeten worden, weten we hier in Sint-Truiden maar al te goed!’, start schepen van handel en markten, Hilde Vautmans. ‘De nieuwe scanactie die onlangs werd ingevoerd is daarom de kers op de taart! Het is belangrijk dat bezoekers en shoppers blijven terugkeren. Voortaan belonen we maar liefst 300 scanners per maand met 5 euro, 10 euro en 3 x 150 euro. We zien nu al dat deze actie aanslaat. Als we naar het aantal scans van het afgelopen shop weekend kijken, scanden er op één weekend al meer dan 3000 shoppers, 3404 om precies te zijn. Van deze scanners wonnen exact 100 shoppers via het nieuwe systeem extra shopbudget. Ideaal bij de feestdagen! De actie zal permanent zo blijven en is zowel gedurende de week als in het weekend geldig. Door de nieuwe formule zullen er dagelijks véél meer winnaars zijn en iedereen heeft er baat bij, zowel onze shoppers als onze handel en horeca’, aldus schepen Hilde Vautmans.

 Meteen op scankaart

‘We merken duidelijk dat de Shop & The City scanners onze recente acties appreciëren, maar het aantal winnaars mocht nog wel wat opgekrikt worden’, vertelt voorzitter middenstandsvereniging, Philip Bronckaerts. ‘Door middel van de te winnen cadeaucheques te splitten in kleinere budgetten, creëren we niet enkel meer winnaars, maar zorgen we er ook voor dat er meer gespendeerd kan worden bij de Truiense Horeca, Handel & Markt. De 5 euro en 10 euro win budgetten zijn door de shopper namelijk meteen op te nemen bij de handelaars naar keuze. Deze bedragen komen na winst onmiddellijk op de Shop & The City kaart te staan. Bij winst van 150 euro dient men de cadeaucheque af te halen bij dienst Toerisme en te spenderen bij de handelaar waar gewonnen is,  concludeert voorzitter Philip Bronckaerts.

Concreet:
✨Scan jouw Shop & The City kaartje na aankoop bij de handelaars
✨Wie weet ben jij één van de meer dan 300(!) scanners die 𝟱𝗘𝗨𝗥 𝗲𝗻/𝗼𝗳 𝟭𝟬𝗘𝗨𝗥 winnen op hun Shop & The City kaartje
✨𝗞𝗶𝗲𝘀 𝘇𝗲𝗹𝗳 bij welke handelaar je deze 5EUR en/of 10EUR spendeert
✨Maandelijks zijn er ook nog steeds 𝗰𝗮𝗱𝗲𝗮𝘂𝗰𝗵𝗲𝗾𝘂𝗲𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝟭𝟱𝟬𝗘𝗨𝗥 te winnen! Je ontvangt dan een mail en deze cheques dienen wél gespendeerd te worden bij de handelaar waar effectief gewonnen wordt
Koop lokaal, parkeer gratis ondergronds op zaterdag en vooral: vergeet je Shop & The City kaartje niet bij élke aankoop op Truiens grondgebied! Zo verhoog je je kansen op winst van extra shopbudget!

 

Vraag jouw Shop & The City kaart aan bij dienst Toerisme op de Grote Markt in Sint-Truiden

Ontdek alle voordelen via www.shopandthecity.be