Truineer Nieuws melden?

Laatste 30 tickets voor kerstconcert Zuid-Afrikaans Kinderkoor Bloemfontein

Voor wie er nog wil bij zijn: het zijn de laatste 30 tickets die te koop zijn voor het unieke kerstconcert van het Zuid-Afrikaans Kinderkoor Bloemfontein op vrijdag 16 december in de Academiezaal in Sint-Truiden. Gerrit Kempeneers en vzw Beschermcomité Kinderkoor Bloemfontein nodigen u van harte uit op het Kerstconcert op vrijdag 16 december in de Academiezaal van Sint-Truiden. Tickets kosten 25 EUR per persoon inclusief drank tijdens de pauze. Een deel van de opbrengst gaat naar het Nelson Mandela Children’s Fund. Het kinderkoor van Bloemfontein is een ontwikkelingsproject waarbij jongeren in de leeftijd van 8 tot 17 jaar geselecteerd worden op basis van hun goede stem ongeacht hun afkomst of huidskleur. Het koor behoort tot de top in de wereld.

Programma vrijdag 16 december – Kerstconcert Kinderkoor Bloemfontein
19 uur: ontvangst
19.30 uur: deel 1 kerstconcert
20.15 uur: pauze
20.30 uur: deel 2 kerstconcert
21.15 uur: einde

Toegangskaarten voor het concert zijn te bekomen in het Cultureel Centrum De Bogaard – www.debogaard.be