Truineer Nieuws melden?

Kadavers langs weg gedumpt

Een schande. Een doos met kadavers van eenden en fazanten langsheen Bermenstraat in Kerkom gedumpt. ARS zorgde voor de opruiming en gaf het feit door aan de politie.

Op de facebookpagina van ARS dit bericht
Het maakt ons toch wel boos…🤬
We kregen een telefoontje in verband met een doos met resten van slacht afval langs de kant van de Bermenstraat in Kerkom bij Sint-Truiden.. Bij aankomst was de doos al meteen te zien.. Op een donker stukje van de straat gedumpt..
😬
4 Wilde eenden, 2 fazanten en dan nog wat resten van beenderen en vlees.. En wij kunnen de smeerlapperij weer opruimen omdat een individu beslist om zijn dode dieren langs de weg neer te gooien als een hoopje vuil.. En ja dat maakt ons wel wat boos! 🤬
Alle info zal doorgegeven worden aan de politie en de natuurinspectie voor het opmaken van een PV
Vanwege ARS

 

 

Kan een afbeelding zijn van vogel