Truineer Nieuws melden?

Gloednieuwe showroom in voorjaar 2023

In ons magazine ‘den Truineer’ lees je alles over de opening van een gloednieuwe showroom door de Van Mossel Automotive Groep in het voorjaar van 2023.

Enkele jaren geleden was Van Mossel quasi onbekend in België, niet meer dan een typische Nederlandse familienaam. Vandaag is Van Mossel Automotive Groep uitgegroeid tot een begrip in de automotive sector. Het bedrijf telt meer dan 300 vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland.

Ook in België is de razendsnelle opmars een feit. “In januari 2019 heeft Van Mossel met GMAN en Groep Bruyninx de eerste Belgische dealergroepen overgenomen. Intussen zijn er nog heel wat overnames geweest waardoor we een stevige voet aan de grond hebben in de provincies Antwerpen, Limburg, Vlaams- Brabant, West- en Oost-Vlaanderen”, vertelt Koen Claesen – CEO van Van Mossel Belux. “Het doel is om in iedere grote stad een dealer en een carrosserie te hebben en in de wijdere omgeving een leasemaatschappij.”

Voor mobiliteit

Van Mossel wil zijn klanten op alle vlakken ontzorgen. Van aankoop van nieuwe en tweedehandswagens, diverse leasingmogelijkheden tot verzekeringen en financieringen, onderhoud en herstellingen. Bij ons kan je terecht voor de mobiliteit van morgen.

Voor iedereen

Van Mossel staat graag zo dicht mogelijk bij haar klanten.  Zo kan u in uw regio steeds terecht in de vestiging van Sint-Truiden. Momenteel nog op de Luikersteenweg, maar in het voorjaar van 2023 verwelkomen ze u graag in de goednieuwe showroom, gelegen in de Lichtenberglaan. Naast de merken Peugeot, Citroën en KIA zullen ook de merken Opel, Fiat en Jeep een plek krijgen. Bovendien wordt ook een ruim aanbod aan onmiddellijk beschikbare tweedehandswagens voorgesteld in het Used Cars Center.

 

“Bij ons kan je terecht voor de mobiliteit van morgen”

In de nieuwe state of the art werkplaats wordt met de grootste zorg aan uw wagen gesleuteld. Van Mossel investeert niet enkel in een nieuw gebouw, maar zorgt met de opening van deze nieuwe en grotere site ook voor extra werkgelegenheid voor de regio Sint-Truiden