Truineer Nieuws melden?

Ford Morren Motor Diest en Sint-Truiden

In ons magazine ‘den Truineer’ lees je alles over het succes van Ford Morren Motor, een écht familiebedrijf van maar liefst acht gezinsleden die dezelfde naam en passie delen.

Auto’s zitten in het DNA bij de familie Morren. Grootvader Camille Morren startte reeds in de jaren 20 met een garage voor auto’s en vrachtwagens en zijn zoon Marcel Morren stapte in de voetsporen van zijn, veel te vroeg overleden, vader door zelf een garage op te richten in 1969. Ford Morren Motor Sint-Truiden was geboren. Samen met zijn echtgenote, Monique, bouwden ze de garage uit tot een echt succesverhaal met als beloning bijna jaarlijks een award van Ford Motor Company voor uitzonderlijke klantenservice en uitstekende verkoopcijfers.

 

 

Ondertussen stond de derde generatie steeds klaar en in de jaren 80 kwamen Marc, Luc en Dirk Morren het succesvolle team van meer dan 30 loyale en ervaren medewerkers vervoegen. Op hun manier hebben zij de zaak verder uitgebouwd tot wat ze nu is met een jaarlijkse verkoop van méér dan 2.000 nieuwe en tweedehandsvoertuigen, met een persoonlijke, familiale service van 6 dagen op 7!

Op een bepaald moment bots je in Sint-Truiden en omstreken op je limiet en denk je aan schaalvergroting. Die kwam er dan ook in 2017, met de overname van garage Meelbergs te Diest. Ook hier werd vlug de dynamiek, het engagement en vooral het ‘familiale Morren DNA’ toegevoegd. Wij kunnen zeker dit laatste bevestigen want wij wensen echt naar buiten te komen als een echt familiebedrijf! Ondertussen is ook reeds de 4de generatie ‘Morren’ met Fréderique, Andreas, Julie en Guillaume Morren mee in de zaak gestapt. Netjes verdeeld onder de twee vestigingen, zodat wij terecht nog kunnen spreken van een familiebedrijf met acht gezinsleden die dezelfde naam en passie delen.

 

“Wij zijn een écht familiebedrijf met maar liefst acht gezinsleden die dezelfde naam en passie delen”

 

Onze sterkte zit hem vooral in onze medewerkers, profes- sionals die reeds jaren meedraaien in onze dealerbedrijven. Want bij Morren Motor is het geen uitzondering dat men zijn of haar carrière er start en beëindigt. Ondertussen tel- len we meer dan 60 medewerkers, die allemaal met hart en ziel klaarstaan voor ‘onze’ klanten en dit nog steeds zes op zeven.

Wij verwelkomen je dan ook van harte om eens een kijkje te komen nemen in Diest of Sint-Truiden. Tot binnenkort!