Truineer Nieuws melden?

Faaalip & Joris in ‘Mijn beste Kerst ooit’

Volgende week donderdag om 21.40 uur, ‘Mijn beste Kerst ooit’ op VTM, met Philip Blavier en Joris Leclère van ’t Elfde Gebod in de hoofdrol. Je kan komende week trouwens alle afleveringen samen met hen bekijken. Maandag en dinsdag uitzonderlijk open vanaf 20u. Woensdag en donderdag is het café sowieso open. Niet te missen.

Na afloop van de aflevering gisteren, waren Philip en Joris al te zien in de trailer voor komende week.

Philip Blavier: “Wij hebben meegedaan aan het nieuwe programma op VTM. “Mijn beste kerst ooit”. Joris Leclere en ik nemen het op tegen 3 andere duo’s uit Vlaanderen die verzot zijn op Kerstmis. We moeten net zoals in de voorgaande afleveringen de decoratie voorzien, het kerstdiner en de traditie. Het was een geweldige beleving om mee te doen aan dit programma. Dit was volledig nieuw voor ons en door de hulp van een fantastische crew mogen wij heel fier terugblikken. Wij zijn zelf benieuwd naar wat ze gaan uitzenden, dus daarom willen we ook iedereen uitnodigen in ‘t Elfde Gebod om samen met ons te komen kijken. Maandag en dinsdag zijn we uitzonderlijk open vanaf 20u. Woensdag en donderdag zijn we sowieso open. Voor die laatste dag gaan we iets extra doen uiteraard. Dat is onze aflevering, de afleveringen beginnen om 21u40.”

 

Philip & Joris

 

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, baard, televisie, scherm en binnen