Truineer Nieuws melden?

Evelien verloor haar job door covid en opent nu traiteurswinkel

Opgestart tijdens covid als Home Delivery ,breidt  cateraar Eve’licious uit met een vaste locatie in Sint-Truiden. Opening op 6 december, Sinterklaas.

In volle corona verloor Evelien Mellaerts haar job. Ze besloot zich op haar  passie te storten: koken. Met haar catering bedrijf Eve’licious richt ze zich op feestelijke  momenten: ontbijtmanden, aperitief planken, Paasbrunch, Kerstmenu,… aan huis geleverd.  In een tijd waarin de horeca gesloten was, trok zij meteen de kaart van thuis vieren met de  familie. Het concept en haar verfijnde gerechten sloegen aan. 

” 

Amper twee jaar na de oprichting is ze klaar voor een uitbreiding en opent ze een  traiteurswinkel. Vooraf bestelde food boxen kunnen nu ook afgehaald worden. Met de winkel  biedt ze verder koffie en vers ontbijt on the go en bereide gerechten met dagverse  ingrediënten, kwalitatieve, lokale producten en een creatieve presentatie. Voor het ontbijt  kies je uit een vaste kaart. De warme gerechten en verse soep wisselen elke week. 

Praktisch 

Locatie: Meigaar 1 – 3800 Sint-Truiden

Contact Evelien Mellaerts: 011/76 98 04 en info@evelicious.be

Opening: 6 december

Nu dinsdag, 6 december, opent de food shop. Van dinsdag tot en met vrijdag kan je tussen  7u30 en 17u binnenlopen. In de ochtend geven we je een heerlijke barista koffie on the go  met een warme ontbijt snack of yoghurt met homemade granola. Voor je lunch haal je bij  ons verse soep. Of stop op weg naar huis en haal een snelle, gezonde maaltijd af zodat je  avond rustig kan starten. 

Tijdens de openingsweek (van 6 tem 9 december) word jij extra verwend. Bij elke aankoop in  de winkel krijg je er gratis een stuk bananenbrood of brownie. Plaats je tussen 6 en 11  december online een bestelling bijvoorbeeld voor een ontbijtmand of een van onze tapas of  kaasplanken, dan krijg je 10% korting. En de hele week lang serveren we kleine proevertjes