Truineer Nieuws melden?

Countdown naar de UAU Indoor Kanariecup

Van maandag 26 t.e.m. woensdag 28 december staat voetbal centraal in Sporthal Veemarkt voor de UAU Indoor Kanariecup.

Van maandag 26 t.e.m. woensdag 28 december staat voetbal centraal in Sporthal Veemarkt voor de UAU Indoor Kanariecup. De voetbalactiviteit begint om 09u00 en pas omstreeks 19u00 ’s avonds gaan de boeken dagelijks dicht. Tijdens die 3 dagen worden 6 tornooien afgewerkt van U7, U8, U9, U10, U11 en U12. Vanaf vandaag t.e.m. kerstdag lossen we telkens 5 teams die deelnemen aan het tornooi. Uniek aan onze formule is de mix van eliteteams met pure zaalvoetbalploegen en teams uit de provinciale/regionale reeksen. Onder de eerste teams die we vandaag aankondigen rekenen we in eerste instantie op onze eigen STVV eliteboys. VC Westerlo is de 2de geel-blauwe eliteploeg. Uit de eigen regio verwelkomen we Zepperen-Brustem. Het Vlaams-Brabantse KHO Bierbeek en de Antwerpse FST Academy vervolledigen het vijftal. Onderschat ze niet. Zij zullen de eliteteams het vuur aan de schenen leggen.