Truineer Nieuws melden?

Boma nodigt uit voor Light Shine Bright in stadspark

Light Shine Bright, een evenement van het Belgisch KinderKanker Steunfonds, 11 december in ons stadspark. Peter Marijn De Valck nodigt uit.

Bericht vanwege BKKS

Op 11 december 2022 is het ‘wereld lichtjes dag’. Een dag waarop we alle overleden kinderen herdenken en onze steun betuigen aan de geliefden, ouders, familieleden en vrienden. Een dag dat het Belgisch kinderkanker steunfonds [B.K.K.S] dus niet zomaar onopgemerkt wilt laten voorbijgaan. 

 

Daarom organiseren we in onze thuisstad Sint-Truiden, het eerste ‘Lights, shine bright’ – sensibiliseringsmoment, en dit te midden van het mooie stadspark van 15u tot 19u. 

Hier kan je komen kennismaken met onze VZW- organisatie [BKKS] en aanverwante zuster VZW’s, allemaal als doel om het getroffen kind en zijn/haar familie te ondersteunen, tijdens de donkerste periode van hun leven. 

 

Om ‘verlichting’ te schenken aan de kinderen en hun families tijdens deze donkere periode, gaan we vanaf 15u kaarsen aansteken. Jij kan hierbij helpen door een kaarsje ter plaatse te sponseren, jouw persoonlijke boodschap erop te noteren en deze bij te voegen in het geheel.  Zo kunnen we samen het grootste en warmste kaarsen-lint van heel Haspengouw vormen, te midden van een feeëriek ingekleed decor.

Uiteraard zal er ook een mogelijkheid zijn voor een knabbel en babbel, als ook het entertainment en gadgets voor de allerkleinsten.

 

Hou zeker onze sociale mediakanalen en de evenementpagina in de gaten voor verdere informatie en mededelingen en hopelijk mogen we jullie daar verwelkomen.

Bekijk het filmpje met Marijn De Valck hier:

 

Facebookpagina: https://www.facebook.com/belgischkinderkankersteunfonds/

Evenementpagina: https://www.facebook.com/events/502854008572047

Organisatie: Belgisch kinderkanker steunfonds [BKKS]
Hoofdzetel: Diesterstraat 67, Sint-truiden
Aankondiging: ‘Lights, shine bright’- evenement
Datum: 11 december 2022, van 15u tot 19u
Locatie: Stadspark Sint-Truiden