Truineer Nieuws melden?

Bebop ‘ Raf Roefflaer’ rules the waves

Duizend raketten en spaceshuttles nog aan toe. Raf Roefflaer aka Captain Bebop verlaat even de ruimte en zoekt de stevige zeebries op. Samen met, in dit geval, partner in crime William Daniëls ontwierp de Captain een fris, sober en stijlvol bootontwerp rond het thema wijn.

Na het CIA project van de Porsche 930 Turbo in Knokke en enkele kleinere wrapprojecten is het nu de beurt aan het bijna 15 meter lange zeiljacht Odysseus 2.0. Op een speelse en eigentijdse manier worden de verschillende stappen van het vinificatieproces weergegeven. Zo zijn er de ingrediënten en de kennis die nodig is om wijn te maken, de wijnbouwer die in vaten zijn druiven verwerkt tot wijn en oordeelt over de kwaliteit en tenslotte enkele figuren die van hun glaasje zitten te genieten. Op het zeil prijkt de God Bacchus omringt door enkele excellente wijnflessen.
Schip ahoi!