Truineer Nieuws melden?

9250 euro voor sociale projecten

Meer dan 200 personen waren aanwezig op het 7de aperitiefconcert van Fifty-One Sint-Truiden waar de serviceclub een cheque overhandigde van 9.250 euro voor sociale projecten

Meer dan 200 personen waren aanwezig op het 7de aperitiefconcert van FIFTY-ONE SINT-TRUIDEN om te genieten van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia van Gingelom o.l.v. Hans Wuestenberg en begeleid door Marc Knuts.
De voorzitter van FIFTY-ONE Sint-Truiden, Jacques Boyen, dankte op voorhand iedereen en kon een mooi bedrag aan sponsoring geven aan een aantal projecten: o.m. het Bewegingspad voor Ter Heide in Tongeren ,  een project van de school Momentum, en de VZW Hart voor Senegal.
In totaal werd in 2022 voor 9.250 euro aan sociale projecten geschonken. Met de coronajaren erbij, is dat zelfs een bedrag van 20.000 euro en dat niettegenstaande er in die periode geen activiteiten konden georganiseerd worden.
Er waren ook gastoptredens o.m. van het Myrtus Ensemble en van een aankomend talent uit Hoepertingen Sjoukje Caenen, een jonge studente musical. Zij bracht het nummer Voilà van Barbara Pravi op een prachtige wijze.
Na afloop van het concert konden de aanwezigen rustig genieten van een aperitief in de lounge van de GAZO.