Truineer Nieuws melden?

Truienaar Mike Polleunis wordt opgeleid tot eDevil

Truienaar Mike Polleunis behoort vanaf vandaag officieel tot de RBFA Esports Academy en wordt opgeleid tot eDevil. De nieuwe talenten komen terecht in een steeds professioneler kader met naast wekelijkse FIFA-trainingen, ook fysieke, tactische en mentale begeleiding. Elk van hen maakt kans om het te schoppen tot het virtuele WK voetbal in 2023.

Meer dan 1.000 fanatieke gamers deden vanuit hun zetel thuis een gooi om door te stoten naar de laatste 32 kandidaten. Gisteren namen zij het in het Proximus Basecamp in Tubeke tegen elkaar op in kwartfinales, halve finales en een finale om een van de 16 felbegeerde zitjes aan de RBFA Esports Academy te veroveren.

 

Mike Polleunis uit Sint-Truiden schaart zich nu bij die laatste 16. Hij behoort vanaf vandaag officieel tot de RBFA Esports Academy en wordt opgeleid tot eDevil. De nieuwe talenten komen terecht in een steeds professioneler kader met naast wekelijkse FIFA-trainingen, ook fysieke, tactische en mentale begeleiding. Elk van hen maakt kans om het te schoppen tot het virtuele WK voetbal in 2023.