Truineer Nieuws melden?

Shop & Go parkeren werkt zo

Shop & Go parkeren is lang niet voor iedereen duidelijk. Vandaar deze reminder.

◾️ 30 minuten gratis parkeren in het centrum
◾️ zonder parkeerticket of parkeerkaart voor personen met een beperking
◾️ herkenbaar aan de zwarte ronde sensor op de grond en aangeduid met het parkeerbord “P Max. 30 min”. De sensor registreert zelf de parkeertijd en geeft het aflopen van de parkeertijd automatisch door.

❗Sta je langer dan een half uur dan ontvang je een retributie.❗Heb je een parkeerkaart voor personen met een beperking? Ook dan mag je max. 30 minuten parkeren op een Shop&Go-parkeerplaats.

Kan een afbeelding zijn van buitenshuis en , met de tekst PARKEER Shop&Go 30 minuten gratis parkeren zonder ticket WAGEN OP ÉÉN VAN DE SHOP&GO PLAATSEN Sensoren registreren je aanwezigheid SHOP&GO 30min. GRATIS SHOP&GO meer an3 min. RETRIBUTIE Van maandag t.e.m. zaterdag van 6и. tot 18u. JWww SMS GEEN TICKET GEEPARKEERSCHIJF GEEN SMS Truiden Ne LADENen LOSSEN VERGUNNI GHOUDERS MAANDAG ZATERDAG van 6utot 10u30 PARKEREN MAX. 30 min