Truineer Nieuws melden?

Renovisie’22

Tijdens het weekeinde van 18, 19 en 20 november 2022 organiseert Renovat Foto  in het cultuurcentrum  ‘de bogaard ‘  zijn tweejaarlijkse Renovisie.

Renovisie’22 heeft ook deze editie een uitstekend programma:

 

In de expositieruimte van het cultuurcentrum exposeren zeventiental Renovisten. Deze fototentoonstelling met meer dan 200 werken, kleur- en wit-zwartfoto’s, digitale printen en unieke grootformaat foto’s, geeft een uitgebreid overzicht van hun werk.  Een grote diversiteit aan beelden worden voorgesteld. 

 

In de schouwburg is er op vrijdagavond een digitale showprojectie. De show is een boeiende presentatie samengesteld met digitaal werk van eigen leden. Prachtige landschappen, kinderen, sporten, modellen, …vele onderwerpen uit onze omgeving passeren de revue. Ook zijn er specifieke reeksen met beelden uit de natuur, wild-life, architectuur, reisfotografie, enzovoort. De projectie gebeurt op een groot scherm. Het is een gekende succesformule waarbij meer dan 1200 beelden worden vertoond, ondersteund door gepaste muziek. Op zaterdag en zondag zal deze show gepresenteerd worden in de ‘club’

 

Er is eveneens een reeks aangemaakt met Urban-fotografie van oude en zelfs al verdwenen gebouwen in Sint-Truiden. Zo zijn er onder meer opnamen van: het WZC Home Elisabeth, het oude gebouw van het WZC ‘t Meiland, de Minderbroeders site, de vroegere muziekschool en het Oud Atheneum. Verder zijn er beelden van het Refugiehuis, het Riddershof in Halmaal, het Slachthuis, het kasteel Speelhof, de wasserij De Zwarte Arend en het vroegere zwembad. Deze reeks zal buiten de projectietijd van Renovisie gepresenteerd worden voor alle geïnteresseerden.

  

Renovisie’22 bevat alle ingrediënten voor een boeiend en niet te missen evenement.

 

Renovisie22 kunt u GRATIS bezoeken in Cultureel Centrum de Bogaard:

Vrijdag 18.11.2022: Opening Expo om 19.30 uur en officiële opening Renovisie’22 in schouwburg.

Zaterdag 19.11.2022: Expo van 10.00 tot 22.00 uur, Show om 14.00, 16.00, 18.00 uur.

Zondag 20.11.2022: Expo van 10.00 tot 18 uur, Show om 10.30, 14.00, 16.00 uur.