Truineer Nieuws melden?

Kerstconcert met Zuid-Afrikaans Kinderkoor Bloemfontein

Gerrit Kempeneers en vzw Beschermcomité Kinderkoor Bloemfontein nodigen u van harte uit op het Kerstconcert op vrijdag 16 december in de Academiezaal van Sint-Truiden. Tickets kosten 25 EUR per persoon inclusief drank tijdens de pauze. Een deel van de opbrengst gaat naar het Nelson Mandela Children’s Fund. Het kinderkoor van Bloemfontein is een ontwikkelingsproject waarbij jongeren in de leeftijd van 8 tot 17 jaar geselecteerd worden op basis van hun goede stem ongeacht hun afkomst of huidskleur. Het koor behoort tot de top in de wereld.

qrf
© Kinderkoor Bloemfontein

Programma vrijdag 16 december – Kerstconcert Kinderkoor Bloemfontein
19 uur: ontvangst
19.30 uur: deel 1 kerstconcert
20.15 uur: pauze
20.30 uur: deel 2 kerstconcert
21.15 uur: einde

Toegangskaarten voor het concert zijn te bekomen in het Cultureel Centrum De Bogaard – www.debogaard.be