Truineer Nieuws melden?

Aquatron en De Posterijen starten samenwerking

Een unieke samenwerking: ontbijt- en lunchlocatie De Posterijen en sauna Aquatron slaan de handen in elkaar.

Heugelijk nieuws uit Haspengouw, waar 2 bedrijven uit verschillende  sectoren een exclusieve samenwerking zijn aangegaan. – Posterijen, de  gekende ontbijt- en lunchlocatie in Sint-Truiden zal immers  “hofleverancier” worden van Privé-sauna aquatron in Zepperen, Sint Truiden. 

Niet alleen kunnen er deluxe ontbijten worden besteld; maar ook een  uitgebreide tapas schotel of een ruim assortiment culinaire broodjes.  

“Tegenwoordig gaat men op zoek naar een totaalbeleving, genieten  met een hapje en een drankje. Door de samenwerking aan te gaan met  Posterijen halen we niet alleen hun kwaliteit als verlengstuk van onze  uitgebreide wellness arrangementen in huis, maar we onderstrepen  ook nog eens het belang van de lokale handel!” Aldus zaakvoerders  van Aquatron, Lennert en Stijn.  

“Ik ben blij met deze opportuniteit, Lennert en Stijn zijn rasechte  ondernemers en de klik was er onmiddellijk van bij het eerste gesprek.  Op deze manier bereiken onze verse producten een nog groter publiek  en dat in een zeer uniek kader, noem het gerust een win-win situatie!”  (Stephanie, zaakvoerder Posterijen) 

Kunnen er vanaf nu dan ook tapas schotels en broodjes besteld  worden bij Posterijenathome?  

“We leveren al op regelmatige basis vergaderbroodjes bij  ondernemingen, indien er voldoende vraag is naar onze tapas schotels  door klanten kunnen we op termijn dit zeker ook aanbieden op  afhaalbasis.”, laat ze nog weten.  

Een leuk wist-je-dat-je tot slot nog; bij Aquatron kan je niet enkel bij  je geliefde of gezin gaan genieten, ook is het mogelijk om voor grote  groepen -denk aan teambuildings of sportploegen- te reserveren. “Dat 

is inderdaad een mogelijkheid die vrijwel uniek is in de huidige markt,  maar echt een aanrader. De reacties die we krijgen zijn unaniem  positief!” Laten Lennert en Stijn nog weten met de brede glimlach!  

Meer informatie:  

Aquatron: Prijzen & info – Aquatron sauna & wellness Terwouwenstraat 119 

3800 Zepperen (Sint-Truiden) 

Posterijen: www.posterijen.be & www.posterijenathome.be  Stapelstraat 27a, 3800 Sint-Truiden