Truineer Nieuws melden?

12 en 13 november opnieuw Rally van Zuid-Limburg

Rallyclub Haspengouw pikt de draad van in 2019 weer op en organiseert op 12 en 13 november as. de Rally van Zuid-Limburg. Voorlopig zijn er al 60 deelnemers. (Foto recente Rally van Haspengouw)

© Tony Tachelet
9 klassementsproeven in lijn, namelijk 3 verschillende verdeeld over 3 ronden, en goed voor ongeveer 100 km tegen de klok. Dat is de Rally van Zuid-Limburg. Maar daar houdt de gelijkenis met de laatste editie in 2019 op. De proeven zijn gelegen in Gelmen, Kerkom en Borlo … en onuitgegeven.
Het rallycentrum zal opnieuw gehuisvest zijn in de gebouwen van Group Nivelles op het industrieterrein in Gingelom. De administratieve en technische keuring zal doorgaan op zaterdag 12 november in de vroegere gebouwen van Luc Lemmens iets verderop aan de Ambachtsweg. De servicezone is gelegen in de ganse industriezone.
Ondertussen lopen de inschrijvingen rally- en regularitywedstrijd binnen. Een overzicht is te vinden op https://www.rallyvanzuidlimburg.be. U kan de voorbereidingen en de wedstrijd zelf volgen via onze socials, op onze Facebookpagina, de website en via de Sportity app met de code ‘ZLIM22’.

 

Kan een afbeelding zijn van buitenshuis en tekst