Truineer Nieuws melden?

Waterpret tijdens de herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie organiseert Lago extra activiteiten met onder meer mascottes, VR-snorkelen en hindernissenparcours.

Het is herfstvakantie, wat wil zeggen dat veel gezinnen op zoek zijn naar een  plezierige gezinsuitstap. Goed nieuws! In maar liefst 11 zwembaden verspreid over heel België  genieten families dankzij Lago van een zalige vakantie-uitstap dichtbij huis. En dus ook in Sint-Truiden. Weer of geen weer, bij ons leven de  wateravonturiers zich altijd uit! Waterpret in zicht!

De tofste uitstap dichtbij huis  

Vallende blaadjes, wisselvallig weer, een late nazomer, … Een uitstap plannen tijdens de herfstvakantie is  niet altijd evident. Het is altijd wat zoeken naar dé perfecte activiteit die bij elke type weer kan doorgaan.  Zoek het avontuur op in het uitgebreid binnenaanbod van de LAGO-zwemparadijzen! Roetsj in één van de  20 glijbanen, laat je meevoeren in één van de 8 wildwaterbanen, trotseer de golven in golfslagbaden en  leef je uit in de speelse kinderbaden! Zij die het liever wat rustiger willen, ontspannen in de warme lagune van 34°C of blazen stoom af in de sauna’s. Weer of geen weer, bij ons is het altijd 30°C en beleef je 7/7 water op zijn plezantst. Je hoeft trouwens niet ver te rijden om te genieten van jouw vakantie-uitstap, want  er is altijd een zwemparadijs bij jou in de buurt.

Zalige vakantie-activiteiten  

Tijdens de herfstvakantie organiseren de centra allerlei extra activiteiten. Ontmoet de mascottes, ga op  ruimtereis in de VR-slide in de bandenglijbaan, zwem tussen de vissen dankzij het VR-snorkelen, overwin  het water- hindernissenparcours, griezel mee in het zwembad tijdens Halloween, … Ontdek het  vakantieprogramma via de website van het zwemparadijs in jouw buurt! Van al dat ravotten krijg je  natuurlijk honger. Maak je uitstap compleet met een lekkere lunch, gezellig aperitief of uitgebreid diner in  onze kindvriendelijke brasserie.