Truineer Nieuws melden?

Vrijwilligers benefietacties overstromingen Wallonië gehuldigd

De gemeente heers huldigde de vrijwilligers die betrokken waren en zijn bij de benefietacties ten behoeve van de slachtoffers van de overstromingen in Wallonië.

De gemeente Heers verzamelde alle partners die zich inzetten voor de slachtoffers van de overstroomde gebieden in Wallonië. Alle vrijwillige medewerkers werden door de cultuurraad en het gemeentebestuuur bedankt met een kleine huldiging.
“We kijken met grote trots terug op alle geslaagde acties. Enerzijds omdat we een zeer mooi bedrag hebben ingezameld, maar ook omdat de culturele verenigingen zich geweldig goed hebben ingezet. De lokale samenhorigheid en fijne samenwerking tussen de verenigingen, de cultuurraad en de gemeente was bijzonder warm.Dankzij hun grote inzet hebben we maar liefst 11.149,33 euro ingezameld. Fantastisch”, luidde het. “Ook een dankjewel aan alle bezoekers van de verschillende acties.”