Truineer Nieuws melden?

VDL Sports op Stayen feestelijk geopend

VDL Sports op Stayen is nu ook officieel geopend. Team Truineer wenst de familie Briffoz alvast veel succes toe.

VDL Sports opende  de deuren van haar nieuwe winkel op de site van Stayen aan de Tiensesteenweg. In deze zaak, ruiom  200 vierkante meter groot, kunnen consument en voetbalploegen enerzijds terecht voor wedstrijd – en trainingsuitrustingen , anderzijds ook voor licensed artikelen van Europese topclubs zoals Man City, FC Barcelona, Real Madrid.

“Wij streven ernaar om onze klanten een zo volledig en gevarieerd  mogelijk gamma  binnen de voetbalniche aan te bieden. VDL Sports, in 1959 opgericht door ex-kanarie Michel Vanderloop, is in an die jaren een naam met faam gebleven in de sportwereld. Mede door die insteek voelt onze verhuis naar Stayen een beetje als opnieuw thuiskomen.” Aldus Frank Briffoz van VDL Sports.