Truineer Nieuws melden?

Twee Truienaren nieuwe e-sporters voor STVV

Maak kennis met  de ‘Truineers’ Jelle Bogaerts, alias Snellej3lle en Mike Polleunis, alias Mikebin, de nieuwe E-sporters voor STVV.

Na ZayRor (uit Doornik) en Ardixa (uit Brussel) was het tijd om terug te keren naar onze roots met E-sporters van onder de kerktoren. En die hebben we gevonden bij Jelle, alias Snellej3lle en Mike, alias Mikebin.

Snellej3lle wordt onze basisspeler. Vorig seizoen was hij de vervanger van Ardixa. Dit jaar wordt Jelle Bogaerts de nummer 1 in onze tweemans FIFA-ploeg. Als voormalig STVV-abonnee en rasechte truieneer heeft Jelle een sterke binding met de club. Snellej3lle, pas 19 jaar oud, is vrij nieuw in de professionele e-wereld, maar hij is klaar voor de uitdaging: “STVV is de club van mijn hart, ik ben zeer vereerd om het te mogen vertegenwoordigen. Vorig seizoen was ik reservespeler en nu krijg ik de kans om mijn kwaliteiten als eerste speler te bewijzen. Ik hoop het dit seizoen goed te doen in de ePro League”, aldus een enthousiaste Jelle.

De reservespot van Snellej3lle kwam vrij. Een andere jonge truieneer, Mike Polleunis, alias Mikebin, vervangt dus Jelle op de bank. Mike Polleunis, ja je las het goed, ‘Polleunis’. Het neefje van het voormalige STVV-icoon en winnaar van de gouden schoen in 68, is klaar om in de voetsporen van nonkel Lon te treden, maar deze keer achter de controller. “Ik heb meerdere keren in de top 100 van België gestaan en ik hoop met STVV bij te kunnen dragen aan een heel goed E-sports-team en prijzen te kunnen winnen. Ik speel FIFA met veel passie en emotie en om een team te vertegenwoordigen waar je familie geschiedenis bij heeft en ook waar je voor supportert is een leuke extra motivatie.”

Je kan de ePro League avonturen van Snellej3lle en Mikebin dit seizoen volgen op Eleven Sports en op hun YouTube kanaal of op onze sociale media! Volg ze ook gerust op sociale netwerken: @jelle_b20 & @mike_polleunis.

Jelle en Mike zullen ook aanwezig zijn op onze Fan Dag aanstaande zondag 16 oktober. Kom en probeer onze twee nieuwe kampioenen te verslaan.