Truineer Nieuws melden?

Tiende editie van Den Truineer met extra katerns: Immo en jobs in de kijker

Begin december zal een nieuw magazine van Den Truineer in uw bus vallen. Voor de tiende keer brengt dit blad sterke verhalen van onder de kerktoren, interessante debatten over wat u aanbelangt en veel praktische informatie over onze streek. Voor deze feestelijke uitgave wil Den Truineer nog korter bij de lezer komen. Wie een geschikte woonst wil voorstellen of op zoek is naar de witte merel voor een job binnen zijn onderneming leest best even verder.

© Atelier Radoux

Speciaal katern voor immokantoren of ontwikkelaars
Immokantoren of makelaars proberen hun woningen of projecten via allerlei kanalen en advertenties aan potentiële kopers of huurders aan te prijzen. Vaak vergeten ze dat die klant dicht bij hun kantoor woont of werkt. Den Truineer biedt aan alle vastgoedkantoren of ontwikkelaars de mogelijkheid om in een aparte katern de juiste woning voor te stellen. Vermits dit magazine op 60.000 exemplaren in Haspengouw terug te vinden is kan de klant haast snel op de stoep staan. Maar ook op Truineer.be is er een aparte vermelding van de immopanden. Op die manier kom je het zowel online als offline (in het magazine) tegen.

Elke winkel of onderneming is constant op zoek naar die ene witte merel die het bedrijf nodig heeft om de klant te bedienen of groei te bewerkstelligen. Den Truineer geeft de kans aan elke werkgever om een gerichte vacature te plaatsen. In een specifieke katern met enkel jobadvertenties bereikt de ondernemer een uitgebreid publiek in de eigen regio. Ook hier zorgen we dat de vacatures online op Truineer.be ook terug te vinden zijn.

Kortom, Den Truineer wil niet enkel informeren of entertainen.  Het ondersteunen van wonen en werken in eigen streek biedt voor iedere inwoner een meerwaarde.

Prijzenoverzicht
Bekijk hier de algemene prijzen voor deelname aan Den Truineer.
Hier de speciale prijzen voor immo & vacatures. Deze zijn iets goedkoper omdat ze apart staan en er geen redactie rond geplaatst wordt.

Wens je meer informatie voor deelname? Stuur Stefanie dan een mail zodat we met jou contact kunnen opnemen.