Truineer Nieuws melden?

Slimme toestellen in huis? Inbraak vermijden

Slimme toestellen in huis.? Dan is het belangrijk dat je die beveiligt, is het advies van de politie.

TIP 1: Informeer jezelf goed op voorhand
Zoek online recensies op over alle toestellen die je wil aankopen en vraag advies aan een technisch deskundige.

 

 

Kan een cartoon zijn van de tekst 'No OL記 ၅၀် 'Slimme' toestellen: Inbraak vermijden Toestellen verbonden met het internet zijn niet altijd even veilig. Wist je dat door hacking potentiële inbrekers.. via je vaatwasser kunnen zien wanneer je niet thuis bent? ((G) via je robotstofzuiger een plattegrond van jouw woning kunnen bemachtigen? via de camera van de babyfoon in je woning kunnen kijken? het vergrendelmechanisme van je elektrische deursloten kunnen uitschakelen? .be'