Truineer Nieuws melden?

Rust in de kleedkamer in schril contrast met drukke week

Rust en orde voor de aftrap tegen Charleroi, een match die een verdiende driepunter opleverde. Die rust verdoezelt echter niet een druk programma met deze week een midweekmatch bij het ‘Europese’ Club en een thuismatch tegen  het sterke OH Leuven.

© STVV

Winnen tegen Charerloi was een must, zeker gezien de uitslagen van het weekend. STVV deed het droogjes, zonder geweldig voetbal, in een 4-3-3 opstelling, terwijl de taken strikt werden uitgevoerd. Typisch à la Hollerbach, zonder dat je er als supporter echt warm van werd. Maar who cares? Met een seizoen waarin drie ploegen degraderen, komt het er logischerwijze snel op aan voldoende punten te pakken en de veilige haven te bereiken.

En zoals Hollerbach het zelf aangaf. De driepunter was des te belangrijker met het oog op wat komt. Een drukke week, jawel. Met een dubbel duel. Op woensdag in en tegen het Europees verrassende Club Brugge, drie dagen later (zaterdag 18.15 uur) alweer een thuismatch tegen OHL, de club van ex-kanaries Marc Brys, Issame Charai, Bram Verbiest en Casper De Norre. Benieuwd wat die twee matchen opleveren. Drie op zes zou zeker al mooi zijn. Maar wie weet.