Truineer Nieuws melden?

Politie arresteert en neemt in beslag

Politie arresteert een geseinde man en onderschept ook voertuig met vier illegalen aan boord.

Mededeling politie
Tijdens de FIPA actie (full integrated police action) van afgelopen dinsdag (18 oktober) werd een bestuurder, die geseind stond, gearresteerd. Betrokkene legde ook een positieve speekseltest af (amfetamine). In het voertuig werden nog drugs, een wapen en pepperspray aangetroffen.
Op woensdag 19 oktober gaf een ANPR-camera (automatische nummerplaat-herkenning) op de Luikersteenweg dan weer een hit. Er passeerde namelijk rond 22.12 uur een voertuig dat als gestolen gesignaleerd stond. Het voertuig met 4 inzittenden werd geïntercepteerd en in beslag genomen. Alle inzittenden verbleven illegaal in ons land. De bestuurder, reed ook nog zonder geldig rijbewijs en stond geseind. In dit voertuig werden andermaal drugs en een wapen aangetroffen.