Truineer Nieuws melden?

Pacific en Saint Street ‘zonder grenzen’

Nieuws onder de horecazon. Pacific en Saint-Street blijven, maar zijn nu letterlijk en figuurlijk één. Eerst stijlvol dineren, vervolgens de beentjes losgooien. Het kan in één beweiging.

City Lounge Saint Street en eetcafé-brasserie Pacific aan jullie voorstellen hoeft niet meer, denken we. Maar toch komt de zaak voor de zoveelste keer met belangrijk nieuws. En dat willen we natuurlijk wel kwijt. Wie er de afgelopen week passeerde, zal niet verbaasd opkijken. Want bouwmaterialen en kranen werden aan- en intussen ook weer afgevoerd.

Hier dan het nieuws. Beide zaken behouden weliswaar hun eigenheid en uitstraling maar zijn nu niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk lees fysiek- met elkaar verbonden. Van op het terras, waar de glaswand tussen beide zaken is weggenomen, tot binnenin, waar nu een op een bijzonder smaakvolle manier een  vlotte en naadloze doorgang is gemaakt, zonder drempel. Zo kan je aan de ene kant eerst stijlvol gaan dineren, en vervolgens aan de andere kant een feestje bouwen of je beentjes losgooien. Of omgekeerd, natuurlijk. Wat kan een mens zich meer wensen?

De sterke punten van beide zaken blijven: kwaliteit en service voorop, van de gerechten die op tafel worden gereserveerd tot het kader waarin je een totaalbelevenis kan ervaren, van de initimiteit van een diner aan tafel tot de ambiance van een te gek feestje.. Waarom nog twijfelen? Wie beide zaken kent, weet dat een bezoek de moeite waard is en staat voor zeker nu al te popelen om terug te keren. Wie er nog niet is geweest, moet het dringend een keer proberen.