Truineer Nieuws melden?

Opgepast met verwarmingstoestellen

Nu het nog een aantal dagen warm zal zijn, kunnen we ons misschien toch al verder voorbereiden op koudere dagen. Het komt er dan op aan om veilig om te springen met verwarmingstoestellen. Laat ons even overlopen hoe C0-vergiftiging te voorkomen

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst Laat je verwarmingstoestel plaatsen door een erkend technieker å Zorg voor een jaarlijkse controle van het toestel en de afvoerkanalen Controleer regelmatig de kleur van de vlam: blauw is goed, geel duidt op een slechte verbranding C federale overheidsdienst VOEDSELKETEN AGENTSCHAP ZORG GEZONDHEID Een campagne van Vlaanderen iswone ibz STICHTING BRANDWONDEN vvsg logow oscare Yourscar,ourcare 4609 antigif cm antipoisons netwerk brandweer 070 245 245