Truineer Nieuws melden?

Onze Allerheiligenviering gaat Europees

De eucharistieviering op het hoogfeest van Allerheiligen, dinsdag 1 november 2022 om 11 uur in de OLV-kerk, wordt live en in Eurovisie uitgezonden.

De eucharistieviering in Eurovisie op het hoogfeest van Allerheiligen, dinsdag 1 november 2022, om 11 uur op één wordt uitgezonden vanuit de collegiale kerk Onze-Lieve-Vrouw Tenhemelopneming in Sint-Truiden. Daarnaast wordt deze viering ook uitgezonden in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en Groot-Brittannië. Van harte welkom om live – in levende lijve – met ons mee te vieren en Sint-Truiden en haar prachtige collegiale Onze Lieve Vrouw op een schitterende wijze in beeld te brengen!

Voorganger is pastoor-deken Wim Ceunen. Concelebrant is Eric Pétré.

Het uitgebreide Trudokoor o.l.v. Deborah Ingels verzorgt de zang. Organisten zijn Edward Vanmarsenille, organist-titularis en Noël Reynders.