Truineer Nieuws melden?

Nu zondag fotobeurs Robyns met meet & greet Ruben Weytjens

Op zondag 9 oktober organiseert Foto Robyns, in samenwerking met Focus 8 en Fotocollectief APL, een fotobeurs in Droneport. Iedereen is welkom van 10 uur tot 17 uur.

De hele dag kan men de nieuwste producten van Canon, Sony, Fujifilm, Eizo, Sigma ontdekken, alsook producten van Laowa, Benro en een groot assortiment verrekijkers. Verder organiseren ze een aantal boeiende en inspirerende workshops met gerenommeerde topspelers. Er zullen workshops van Tom Museeuw, Piet van den Eynde, Pascal vander Casteele, Bob Baeyens, Joeri Peeters en Ann Cools zijn. Verder is ook Ruben Weytjens, onze Limburgse weerman, aanwezig zijn om zijn prachtige reizen naar Lapland voor te stellen. Kortom, een top event waarop u zeker niet mag ontbreken.

De algemene toegang is gratis maar u kan ook een ticket van 15 Euro kopen en daar zit een waardebon van 1 sensor cleaning (waarde 30 Euro) en 2 consumpties bij. Tussen alle inschrijvingen wordt er een waardebon van €100 verloot op het einde van het event.

Meer info op: https://www.facebook.com/events/848085813021411
Klik hier voor de workshops.