Truineer Nieuws melden?

Nieuwbouwzondag met presentatie van 15 BEN-woningen

Morgen zondag 23 oktober tussen 10 en 17 uur, presenteert Splendid Woningbouw 15 nieuwe BEN-woningen binnen het stadsvernieuwingsproject Gulden Bodem, Luikersteenweg. Kom ze mee ontdekken.

Het gebeurt niet zo vaak dat je als stadsontwikkelaar de kans krijgt om een volledig stadsdeel te vernieuwen en te ontwikkelen. Die mogelijkheid kreeg Splendid woningbouw in 2014 toen ze startten met het project Gulden Bodem in Sint-Truiden. Het nieuwbouwproject is een toonaangevend stadsvernieuwingsproject met 192 energie-efficiënte woningen. Gulden Bodem situeert zich tussen de Oude Tongersebaan en de Luikersteenweg.

Luxueuze stadswoningen


Over enkele weken al zullen 15 unieke BEN-woningen met zonnepanelen helemaal op punt staan, klaar om hun nieuwe eigenaar een warme thuis te geven. Kom langs en ontdek deze luxueuze stadswoningen nu zondag 23 oktober (nieuwbouwzondag) tussen 10 en 17 uur.

“Gulden Bodem is een project op maat van tweeverdieners, het ligt in het groen én het sluit nauw aan op het stadscentrum.”

    stadswoningen

• 15 unieke stadswoningen
• Met zonnepanelen
• 3 of 4 slaapkamers
• 1 of 2 badkamers
• Garage of carport
• Zuidwest georiënteerde tuin
• Prijs vanaf 325.780 euro inclusief kosten* (*Inbegrepen kosten zijn: notariskosten, grond, registratie- rechten, architect, EPB, veiligheidscoördinator, BTW)

Thuiskomen in het groene Park Gulden Bodem in Sint-Truiden 

Al van bij het ontwerpen van het nieuwbouwproject spelen ruimte voor groen en kwalitatief wonen een belangrijke rol. Jonge gezinnen, alleenstaanden, medioren en senioren, deze woonomgeving biedt levenskwaliteit voor iedereen. De Limburgse familieonderneming Splendid woningbouw laat hier dan ook een prachtig visitekaartje na. 

Kom langs op Nieuwbouwzondag

We verwelkomen u graag op zondag 23 oktober tussen 10-17u. ter hoogte van de Luikersteenweg 98 in Sint-Truiden.