Truineer Nieuws melden?

Natte Visstick (NL) headliner van ‘La Boem’ in de Schuer op 31/12

Het is intussen drie jaar geleden dat er nog samen nieuwjaar gevierd kan worden en daar wordt naar uitgekeken. William Jeandarme van de organisatie is enthousiast: “We hebben naast lokale talenten De Duvelkes & Emilios ook een internationale topartiest kunnen boeken. Natte Visstick is hot in Nederland en zijn hit ‘gooi die kanker kick’ telt intussen meer dan 8 miljoen streams. Ook Studio Brussel bracht onlangs een item over de nieuwe trend in meme-techno met een groot aandeel voor Natte Visstick.”

© Natte Visstick

3 x aftellen
Het is drie jaar geleden, dus is het ook tijd om dat te vieren. Zo zal er drie keer afgeteld worden. Om 23 uur wordt er afgeteld naar het jaar 2021, om 23.30 uur naar 2022 en om 00.00 uur naar 2023. En of daar veel energie gaat vrijkomen op La Boem!

Praktisch
Tickets zijn enkel online te verkrijgen vanaf nu woensdag 18 uur via www.deschuer.be. Naast het regular drinks & party ticket (65 EUR all-in vanaf 22 uur) is er ook een driegangen diner (110 EUR diner/drinks/party vanaf 19 uur).

HEADLINER NATTE VISSTICK