Truineer Nieuws melden?

Matchday: STVV-OHL met Japanse themadag en DJ Licious

Vandaag om 18.15 uur aftrap van STVV-OHL op Stayen. Het wordt een hartelijk weerzien met onder meer Marc Brys, Bram Verbiest en Casper De Norre. Beide ploegen verloren de afgelopen speeldag, Leuven zelfs twee speeldagen op rij. Beide ploegen moeten dan ook echt wel op zoek naar winst. Dat belooft.

Een vleugje Tomorrowland op Stayen

Op zaterdag 22 oktober (18u15) komt OHL over de vloer. Naar aanleiding van de komst van de Leuvenaars organiseert STVV haar jaarlijkse Japanse themadag (Nishitan Day). “Niemand minder dan DJ Licious – de voorbije zomer nog te bewonderen op de main stage van Tomorrowland – neemt die dag na de wedstrijd plaats achter de draaitafels in de Rvue”, weet brandmanager Bert Stas. “Bovendien staan er in en rond het stadion eetstandjes met authentieke Japanse specialiteiten. Kortom, het belooft een levendige oktobermaand te worden”.