Truineer Nieuws melden?

KSTBB blijft aan kop

KSTBB won afgelopen weekend van Tienen en behoudt zo mee de koppositie in zijn reeks.

© Tassens via KSTBB
KSTBB A 83 – Tienen 64
Een zeer goede start voor KSTBB dankzij een sterk spelende Mousseau 17 – 6 na 4 min. Tienen wist echter terug te komen tot 24 – 20. In het tweede quarter een zelfde scenario waarbij KSTBB verder uitliep en Tienen wat milderde. Ruststand 42 – 35.
Na de pauze kon KSTBB de voorsprong verder uitbouwen ondermeer na driepunters van Haling. Tienen deed wel moeite maar kon niet terugkomen. Verdiende overwinning voor KSTBB A
Eindstand 83 – 64.KSTBB B 72 – Hasselt B 64Eerder op de avond speelde de B ploeg een zeer sterke wedstrijd en kon STBB ondanks het uitvallen van Surinx door een knieblessure de puntjes toch thuis houden.