Truineer Nieuws melden?

Het regende doelpunten

Velm VV wint met o.a. hattrick van Deverdenne en spring zo naar de tweede plaats. Vanwelkenhuysen lukte alweer twee doelpunten voor VV Zepperen-Brustem dat mooi leider blijft.

© Freepik

VV Zepperen-Brustem won met 0-3 bij Zonhoven A en blijft leider, met twee punten voorsprong op Park Houthalen en drie op Bree-Beek. De match was al in de eerste helft gespeeld naar het openingsdoelpunt van Soubry en alweer twee goals van Vanwelkenhuysen.

Velm VV haalde in en tegen Vliermaal de thuisploeg onderuit met zware 2-7 cijfers en klimt zo over Gravelo, dat verloor, naar de tweede plaats. Velm VV stelde de overwinning pas in de tweede helft veilig. Berghmans opende al vroeg de score. Na dikten diepten François, Deverdenne en Vanmarsenille de voorsprong verder uit.

Zepperen-Brustem B verloor in 4de provinciale met 7-0 bij Herk-De-Stad B.