Truineer Nieuws melden?

Frans Vandueren overleden

Wij vernemen het overlijden van ontwerper-interieurarchitect Frans Vandueren, thuis in de Herkenrodehoeve van Opheers.Team Truineer betuigt de ganse familie zijn innige deelneming en wenst hen veel sterkte toe.

© FB Edwig Vandueren

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst Wij melden het overlijden van heer Frans Vandueren Ontwerper Interieurarchitect melden Isabelle Vanmarsenille Geboren Hasselt van heengegaan Edwig Wencke Vandueren-Vanmeert Lucas, Mathijs, Vincent zijn levenspartner Bart februari 1937 zachtjes Opheers oktober 2022 Annemie Vandueren-Van Loon Jens, Britt Herbert Caroline Vandueren-Nieuwets Thomas, Daan, Michiel Irène Put afscheidsplechtigheid plaatsvinden zijn kinderen en kleinkinderen kring Zijn broers, zussen, neven, nichten kan Frans een laatste groet deHerkenrodehoeve, families moeder van zijn zonen aanverwanten van 9.00 dinsdag tot Dank Ponet, verpleging team kinesistenpraktijk Vrancken oktober 2022 net bijzijn van en Annemarie en familie Bloemen noch kransen Online Schriftelijk rouwbeklag: Familie Vandueren Opheersstraat8 3870 Opheers